Onze ambitie is duidelijk: Elke ondernemer verdient het online te gaan. Wil je eerst vergelijken met andere partijen? Groot gelijk heb jij. Want dat hebben wij ook gedaan.

 

“Ik weet als zelfstandige hoe belangrijk het is om online zichtbaar te zijn. Mijn passie is om ondernemers met kleine budgetten te ondersteunen in hun online zichtbaarheid.”

- Bilal (27), zaakvoerder Kwikweb


  • Maak een grote indruk met een klein budget

    100%

De digitale markt in Europa groeit aan hoge snelheid. Het is dus belangrijk dat jij als Belgische ondernemer meegroeit. Een professionele en budgetvriendelijke website zet je sterker in de digitale markt. Je hebt een klein budget, maar toch wil je een mooie, professionele website? Gelijk heb je, want een website is jouw online uithangbord waarmee je een blijvende indruk achterlaat bij (potentiële) klanten.

Bij Kwikweb krijg je voor slechts 170 euro per jaar een complete Wordpress website. Helemaal zoals jij het wilt. Geen extra kosten. Geen contract.
Ben je tevreden over het ontwerp, dan zetten wij je site online. Daarna mag je uiteraard blijven rekenen op onze service. Wijzigingen, onderhoud… alles zit in de prijs inbegrepen, het hele jaar door.